Μοναχός Αμφιλόχιος - Αγιογραφίες και Μοναστηριακά Προϊόντα

Blog

Μοναχός Αμφιλόχιος

Ο Πατήρ Αμφιλόχιος έχει καταγωγή από Θεσσαλονίκη , είναι Απόφοιτος Πολυτεχνείου και γνώστης 5 γλωσσών . Όλα εγκαταλείπονται όταν συναντά , κατι καλύτερο, το Φως!
Για την αγάπη του Χριστού μας εγινε Μοναχός. Ο στόχος και πόθος του, να μελετήσει την αρχαία παράδοση της αγιογραφίας μελετώντας και δουλεύοντας πάνω στα αξεπέραστα έργα παλαιών μαστόρων αλλά και δημιουργώντας με την βοήθεια του Θεού νέες συνθέσεις. 
Στο Όρος το Άγιο… Μέσα στο Δώρο του Θεού, προς τιμήν της Παναγίας ζεί κι Αγιογραφεί ο μοναχός Αμφιλόχιος. Σ ένα κελί όπου ευωδιάζει το λιβάνι και ο ευλογημένος αέρας μπαίνει από το ανοιχτό παραθύρι του, με προσευχή κάνει το σχέδιο, περνάει τον προπλασμό, βάζει τα φώτα, κεντάει τα ρούχα των Αγίων που εικονογραφεί. Δημιουργεί μορφές Αγίων και μεταφέρει στον κόσμο την Αγάπη, την πίστη, την Ελπίδα.
Όταν όλα υμνούν τον Κύριο, πολύ εύκολα μπαίνει κανείς στο ίδιο κλίμα και συμμετέχει με το πινέλο του στην αέναο δοξολογία του Ευεργέτη.
Γνωρίστε τα έργα του και στηρίξτε τα μοναστήρια του Αγίου Όρους.

ΔείτεΠερισσότερα

Ημερολόγιον 2023 της Ι.Μ. Κινσάσας,του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας καί πάσης Αφρικής αφιερωμένο στον Μακαριστό Δεσπότη και μεγάλο Ιεραπόστολο Μητροπολίτη Κινσάσας, κυρό Νικηφόρο

Το παρόν Ημερολόγιο εκδόθηκε με δαπάνες του Συλλόγου Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής “Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ”- Μανδηλαρά 14 -Τ.Κ. 412 22 ΛΑΡΙΣΑ,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εργαστήριο Πεύκης

Στους χώρους μας οι ειδικευμένοι τεχνίτες μας και προπαντός, οι αγιογράφοι μας με τη βαθιά γνώση του αντικειμένου της εργασίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλάθι

Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε την εμπειρία του χρήστη στον ιστότοπό μας. Με την περιήγησή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε την χρήση των cookies.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση.