Ελλάδα:

Για παραγγελίες έως 2 κιλά και άνω των 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Στην περίπτωση που οι παραγγελίες ξεπερνάνε τα 2 κιλά, χρεώνεται 1€ κάθε κιλό πλέον των 2κιλών .
Κόστος μεταφορικώνΑπό 3,50 ευρώ (εντός Πόλης 1 εργ. ημέρα, εντός Περιφέρειας και Χερσαίοι προορισμοί 1-2 εργ. ημέρες, Νησιώτικοι προορισμοί 1-3 εργ. ημέρες).  Σε δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος μεταφορικών είναι από 6 ευρώ και κάνει 1-5 εργ. ημέρες. Το ποσό της αντικαταβολής είναι 2 ευρώ επιπλέον. Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται μέσω της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής εταιρείας Acs courier (και των συνεργατών της).

Κύπρος:
Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
Κόστος μεταφορικών: Από 7,92 ευρώΤο ποσό της αντικαταβολής είναι 2,73 ευρώ επιπλέον.                                                            

Oι αποστολές από Ελλάδα σε Κύπρο γίνονται μέσω της ACS Cyprus Economy. Η παρακολούθηση των αποστολών γίνεται όπως και στις υπηρεσίες ταχυμεταφορών με ηλεκτρονική ιχνηλάτηση σε όλα τα στάδια διακίνησης (track & trace) των αποστολών, ενώ η παράδοση εκτελείται με τη λήψη στοιχείων παράδοσης και υπογραφή. Για την υπηρεσία θαλάσσιας μεταφοράς ( Acs Cyprus Economy) ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες από την αναχώρηση του πλωτού μέσου για την Κύπρο. Η αναχώρηση εκτελείται μια με δύο φορές την εβδομάδα.
Εάν η παράδοση καθυστερήσει από οποιοδήποτε γεγονός εκτός της σφαίρας ελέγχου μας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν για να σας ενημερώσουμε και θα λάβουμε μέτρα για την ελαχιστοποίηση της επίδρασης της καθυστέρησης σε εσάς. Εφόσον το κάνουμε αυτό, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τις καθυστερήσεις που προκαλούνται από το ως άνω γεγονός.